lunes, 12 de enero de 2009

Salutacions cosmonautes,

tenim a l'Uraas donant bots d'alegria per tota l'Arcadía, i això es deu a que finalment, després de mesos d'especulacions i debats basats en imatges de baixa qualitat, scans de revistes japoneses escrupolosament dosificades, finalment ha aparegut el tràiler del Kamen Rider de la temporada 2009, KAMEN RIDER DECADE.

Cert és que fins ara el nou Rider no ha gaudit de gaire bona reputació, bàsicament pel disseny d'un vestit que molts han descrit com una barreja entre Spiderman i una síndria. Però també és veritat que després de veure'l en moviment, la cosa millora, una miqueta almenys. Però no és cert que cada vegada que apareix una cosa nova, la típica reacció del fandom és deixar-ho pel terra? I no és cert també que en moltes ocasions tot això se'ls passa i comencen a al·lucinar? Doncs res, Urias creu que passarà el mateix amb Decade.
A més, tenint en compte que aquest Rider commemora el desè aniversari dels Riders de l'era Heisei, l'argument permetrà que es recuperin tots aquests Kamen Rider, i tinguin aparicions especials, per a delit i "babeig" de tots els fans.

Per cert, que el tema principal de la série l'interpretarà Gackt, un dels ídols d'Urias, del que parlarem pròximament.

En fi, ja n'hi ha prou d'esperar, aquí teniu el tràiler :

No hay comentarios:

Publicar un comentario