lunes, 26 de enero de 2009

Fil musical:LM.C en concert a Barcelona! (30 de Gener)

Salutacions cosmonautes,

Aprofitem la proximitat del concert de la banda nipona LM.C. que tindrà lloc el dia 30 de Gener a la Sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat (per gentilesa de Naizo), per a introduir-vos ja en el món de la música Rock japonesa.


LM.C. és una banda de díficil descripció, degut principalment a la varietat d'estils que s'entremesclen en el seu repertori. Si bé podríem identificar-los com una banda de Pop-Rock amb tocs de Visual Kei o fins i tot d'Oshare Kei (especialment per la seva cura en el look, tant per vesturari com pels seus videoclips), en les seves cançons també entra el Rap, tocs Metal, i tocs de Pop molt suau, o fins i tot Pop Electrònic. Malgrat tot, cadascuna de les cançons, sigui de l'estil que sigui, porta un segell de personalitat ben marcat, una espècie de "essència de LM.C." que fa que malgrat no ser uns profunds innovadors, els seus treballs tinguin sempre alguna cosa especial, alguna cosa que crida l'atenció. Si bé és cert també, que de vegades això significa que alguns dels seus temes són massa semblants

La banda la va fundar Maya (un dels guitarristes de les gires de miyavi) l'any 2003, encara que no va ser fins l'arribada d'Aiji el 2006 (flamant guitarrista dels veterans i ja dissolts Pierrot) que la banda va despegar de debò amb "Trailers [Gold]" i "Trailers [Silver]" i després el 2007 amb el ja mític Single "OH MY JULIET". Des d'aleshores la sortida de Singles, PVs (és a dir, videoclips) ha estat constant, i la seva presència s'ha fet notar molt.


Video publicat per Naizo, amb LM.C saludant als fans espanyols, i presentant la seva gira europea.

Per a aquells aficionats a la música japonesa (ja sigui Visual Kei, Metal, Rock o Pop), la seva actuació a Barcelona és gairebé d'assistència obligatoria. Per aquells que no hagin tret mai el cap pel fascinant món musical nipó representa una oportunitat especial de poder veure com les gasten els músics japonesos, amb propostes que sempre oferixen quelcom diferent al que estem acostumats a occident.

Us deixem amb alguns dels seus PV (mostra de la seva varietat d'estils), i esperem veure-us al concert de la Salamandra (aparcarem l'Arcadia molt prop), i recordeu que després de l'actuació Maya i Aiji dedicaran una bona estona a saludar als fans:

LM.C. "OH MY JULIET"


LM.C. "Bell the Cat"


LM.C. "88"

No hay comentarios:

Publicar un comentario