miércoles, 7 de enero de 2009

Regals nadalencs per a cosmonautes

Benvolguts cosmonautes,

Malgrat la distància que ens separa del nostre estimat planeta Terra, el cert és que aquí fem un esforç per mantenir certes tradicions. Així doncs, aquests dies a l'Arcàdia s'han escrit moltes cartes als Reis Mags, i s'han obert també molts regals.
A continuació us en presento alguns dels més sol·licitats per la tripulació de l'Arcàdia.

La veritat és que, a hores d'ara, que seguim usant el walkie-talkie per comunicar-nos ha quedat un xic retro (en el mal sentit), és per això que, després de veure com les van gastar els de la CNN durant la campanya electoral a la presidenciadel 2008, els de l'Arcàdia no podem quedar-nos enrere, i instal·larem el mateix al pont de comandament:




Tot i que l'Arcàdia és una nau de pau, en certes ocasions ens trobem amb alguns habitants de l'espai no tan amigables, i és per això que com a capità aquests fabulosos:

SABLES LÀSER DE GANXET


Els tripulants i passatgers de l'Arcàdia són gent de bona vida, i sempre trobem qualsevol excusa per organitzar festes al més pur estil Peter Sellers... és per això que el següent artefacte ens ha semblat apropiadíssim per a les nostres festes d'alt "copete":

FINGERFOOD



Malgrat les vetllades gastronòmiques esmentades i de la festa desenfrenada, els tripulants de l'Arcàdia són bastant primmirats amb el menjar, especialment el nostre estimat Urías, i és per això que sovint tenim baralles pels aliments que guardem a les neveres de la bodega. Així doncs he pensat que, per millorar l'harmonia de la nau, ens hem d'agenciar alguns d'aquests frigorífics:

FRIGORÍFIC MODULAR


I fins aquí la carta als Reis Mags de l'Arcàdia, m'acomiado desitjant que us hagin portat tot el demanat, o si no, almenys el que més desitjàveu.

Regals via: No Puedo Creer Que Lo Hayan Inventado

No hay comentarios:

Publicar un comentario