miércoles, 25 de febrero de 2009

Un reconeixement

Salutacions cosmonautes,

ens fa molta il·lusió anunciar-vos que una de les nostres més fidels seguidores i companya blogger ha decidit atorgar-nos un fabulós premi (si el mereixem o no, ja és un altre tema), ha vingut de mans deHell, una bona noia del blog La Soledad de Peter, que aquells que ens hagin seguit sabran que és dels pocs cosmonautes que de moment ens han deixat els seus comentaris (i estem enormement agraïts per això).

El cas és que el premi té unes senzilles 4 normes a seguir si has estat guardonat, que aquí us enumerem:

1. Escollir set candidats que per les seves qualitats creguis que mereixen el premi.
2. Editar una entrada mostrant el premi i fer referència a qui te'l va lliurar.
3. Notificar els teus candidats.
4. Si ho desitges exhibir el premi al teu blog.

Aquí van els meus 7 premiats:

1.- La Soledad de Peter, òbviament Hell ja el té, però segur que a cap actor no l'amargaria tenir dos Óscar, i a més no el donem perquè ens l'hagi donat primer ella a nosaltres, si no per fer-nos sentir com ens fa sentir, escoltats.
2.- RETRO FRIKI, és un d'aquests blogs que realment em té pendent de cada nova entrada, i és que la clava amb els seus retros continguts i frikis (lògic, no?). Des d'Ultraman a Dexter, passant pels Bobobobs o Dragon Fall, és un blog que farà saltar la llagrimeta a qualsevol friki de més de 20 i pico anys, i que serà d'interès per a aquell que sàpiga degustar tot el que ja ha "passat el seu moment". A més, Daicon-X, un altre capità de navili, ho explica tot amb estil i claredat.
3.- La Torre del Reloj, em va enganxar sobretot per uns magnífics posts sobre Tokusatsu, i especialment per dedicar-ne un al nostre gran favorit, Kamen Rider. A partir d'allà descobrim Jessica Jones, una blogger que parla de tot el que li agrada i es fa escoltar, els seus repassos i llistes de coses que cal veure són, sense cap dubte, quelcom a tenir en compte si vols a estar al dia (i per cert, benvinguda a Barcelona Jessica) .
4.- Kirai, qui no coneix el blog d'aquest geek al Japó? Doncs si no el coneixes, hauries. El blog número 1 sobre la vida, els costums i curiositats en el dia a dia del Japó. I a més, és un dels blogs en espanyol més llegits al món, a part d'haver rebut tants premis que el meu queda en poca cosa, no pel premi en si, si no per qui l'atorga. Segurament ha inspirat a molts a iniciar el seu blog... encara que, això és bo o dolent? ;-)
5.- Dimsum Cinema, perquè per a qualsevol fan del cinema asiàtic no seguir Dimsum Cinema és un gran error, del millor que hi ha per estar al dia.
6.- Pepinismo, un altre dels "gurus", per dir-ho d'alguna forma, dels blogs personals en espanyol que parlen sobre el Japó. Encara que amb la perspectiva molt personal d'Ale, i amb una visió allunyada del "japocentrisme" de Tokyo, el Japó s'ha de veure d'una altra forma des de Fukuoka. Encomiable la seva tasca de postejar en espanyol, anglès i japonès alhora. Així com les seves iniciatives musicals i didàctiques sobre l'idioma del sol naixent.
7.- Cosmogono's Weblog, poca gent tan especial he conegut en la meva vida com Renard, i pocs han aconseguit treure de mi mateix tant com ell. El seu, un blog sorprenent i escrit amb una classe i una erudició que alguns envegem.

Aquí hi ha els set (i m'hauria agradat posar-ne alguns més), a algun el conec personalment, amb alguns d'altres he pogut intercanviar impressions, i després n'hi ha alguns que no em coneixen absolutament de res, però a tots ells els segueixo cada dia i animen el de vegades monòton i aclaparador llarg trajecte per l'espai de l'Arcàdia.

2 comentarios:

  1. Cagun dena. Un premi per mí?? moltes gràcies nanu s'agraeix el detall que s'enrecordin d'un ^^. No sé si ho faré bé o malament, pero si que s'intenta fer-ho el millor possible, desde el cor en moltes ocasions.

    Salutacions!!

    ResponderEliminar
  2. Premi merescut i no en parlem més! :D

    ResponderEliminar