viernes, 27 de febrero de 2009

Tokusatsu: el paradís de Tokusatsu

Salutacions cosmonautes,

qualsevol fan de tokusatsu que tingui l'oportunitat de visitar Japó, ha de fer tot el possible per visitar Den Den Town a Osaka. Encara que Akihabara és per a molts la meca del friki al món, el cert és que la quantitat de material de tokusatsu sovint deixa molt que desitjar, especialment si ho comparem amb el que es pot trobar a Den Den Town. En el nostre últim aterratge per la gran ciutat de Kansai, vam tenir l'oportunitat de descobrir aquesta zona de Nipponbashi i meravellar-nos amb botigues dedicades exclusivament a Ultraman, Gundam o al món del tokusatsu en general. Però el que va fer que caiguéssim de cul a terra, rebolcant-nos de plaer, va ser la botiga Hero Gangu (www.herogangu.com), dos o tres plantes a vessar de ninots de totes les èpoques que poden arribar a produir el deliri en aquells que no estem acostumats a veure tant toku-material junt.

Si aneu per allà, ja sabeu, és de visita obligada, i per identificar-la només he de buscar una estàtua del Kamen Rider original, o fixar-vos en aquests divertits anuncis, amb estrella convidada inclosa:





Ja que no tots podem fer-nos un viatge al Japó quan ens doni la gana (el combustible per a l'Arcàdia té els preus pels núvols), pròximament dedicarem un post a parlar d'algunes de les botigues online de tokusatsu més interessants.

2 comentarios:

  1. Mare meva el dia que vaji, tindré que fer més d'un viatge només per visitar tots els llocs que tinc en ment. D'Akiba no sortiria en dies XDD.

    ResponderEliminar
  2. Doncs jo insisteixo, després d'haver estat un parell de cops a Akihabara (posa entre 3 i 4 matins/tardes allà), segueixo preferint Den Den Town d'Osaka. No només acostuma a ser tot més barat, si no que les botigues són un xic menys agobiants (amb més espai), i hi vaig trobar molta més varietat.
    A més, com a bon retro-frik que ets, a Den Den Town fliparies amb les botigues que hi ha per allà!

    ResponderEliminar