viernes, 6 de febrero de 2009

Tokusatsu: Parodia de Super Sentai i Kamen Rider G

Salutacions cosmonautes,

encara que a l'Arcàdia ens prenem molt seriosament les nostres aficions ("el tokusatsu és la llum, lloem Ishinomori Shotaro, santificat sigui Tsuburaya Eiji... " això cal recitar-ho cada nit abans que els tripulants es posin a dormir), el cert és que tenim un pèl de sentit de l'humor. Resulta que per celebrar el 50 aniversari de Asahi TV (els que emeten sèries com Kamen Rider, Super Sentai, i també Doraemon i Shin-chan), s'han tret de la màniga Kamen Rider G, una paròdia del nostre heroi favorit del Tokusatsu, protagonitzada per membres de SMAP (una boy-band famosíssima i televisiva). A continuació us deixem un vídeo amb part del metratge de l'episodi (la transformació amb una ampolla de vi és impagable, encara que no tenim subtítols de moment):



Això ens ha servit d'excusa per recuperar i poder compartir amb els nostres estimats cosmonautes, algunes paròdies de Super Sentai que es troben en la constel·lació web de YouTube, una d'elles en forma de curtmetratge d'un prestigiós director, i l'altra com un sketch d'un programa d'humor japonès també prestigiós.

En primer lloc, tenim el "Rolling Bomber Special" de Nakashima Tetsuya, també conegut per aquesta pel·lícula tan Pop, sobre una motera i una gothic lolita, anomenada "Shimotsuma Monogatari" (o "Kamikaze Girls"). El cert és que no és la típica paròdia a la que estaríem acostumats, ja que fins i tot té alguns tocs de drama urbà habituals en la cinematografia japonesa recent. Encara així, si coneixeu els tòpics de les séries Sentai (ja sigui pels Power Rangers o les originals japoneses) segur que el disfrutareu, i si no, segur que també :



Finalment, us deixem aquí el primer de diversos sketchs que un popular programa humorístic japonès va fer d'Himitsu Sentai Goranger, la que va ser la primera série de Super Sentai pels volts dels anys setanta. Al YouTube podreu trobar els episodis que segueixen, i encara que en la nostra opinió els subtítols en anglès són millors, aquests vídeos han començat a desaparèixer de la web, així que us deixem amb la versió en espanyol (que tampoc està malament) :



I de propina, un parell d'anuncis realitzats pel propi director del Rolling Bomber Special, fent servir també als SMAP (ens ho hem currat aquí fusionant el que hem fet en aquest post, eh?), per a un anunci basat en Gatchaman (Comando G), que molts ja voldrien veure-ho com a futura pel·lícula de la mítica série de dibuixos animats (i que serveixi també com a petit homenatge a Hisayuki Toriumi, director de Gatchaman, mort el 23 de Gener als 67 anys) :


1 comentario:

  1. Gran recopilació nanu, sí senyor!!.

    PD.Hisayuki Toriumi, un ¨peso pesado¨a la Tatsunoko, quina pérdua, amb treballs també tan destacables como Speed Racer o Area 88, descansi en pau -_-.

    ResponderEliminar