jueves, 16 de abril de 2009

Concurs de xiclets Fit's al Japó: ajudem a l'Ale i la Micaela a guanyar!

Salutacions cosmonautes,

alguns ja sabreu que per a la nostra recent expedició al Japó hem comptat amb la col·laboració d'alguns de reputats bloggers residents a Cipango. Un d'ells ha estat Ale, més conegut pel seu blog Pepinismo o el seu grup Pepino (i també per escuchajaponés, ja us en vam parlar recentement). Ja que estem profundament agraïts per l'hospitalitat que ens va brindar a Fukuoka, arriba el moment de recolzar-lo nosaltres.

Tant l'Ale com la seva amiga Micaela s'han proposat participar en un concurs de la marca de xiclets Fit's, que requereix que els participants gravin un vídeo fent la coreografia de l'anunci de Fit's. El guanyador serà el que obtingui més visites a YouTube, i s'emportarà un munt de xiclets i diners. La cosa s'ha posat complicada per l'Ale i la Micaela, perquè hi ha vídeos que els porten molt avantatge, per això us demanem des de l'Arcàdia que mireu tantes vegades us sigui possible el vídeo, i que l'envieu als vostres familiars i amics perquè facin el mateix.

Aquí teniu els anuncis originals... Una cosa completament delirant. Què passa amb aquesta noia vestida de gos???




I aquí la versió de la Micaela i l'Ale. El video els ha sortit rodó, i us prometem que no el podreu veure només una vegada, encara que això pugui deixar certes seqüeles irreversibles... a l'Arcàdia no parem de cantar la cançó (malgrat no entendre un pijo la lletra).



I aquí i aquí teniu els posts de la web de Pepino, que parlen del vídeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario